Link

San Francisco, City of The World

Begin september ben ik begonnen met mijn stage bij Healthcare Innovation Transfer. Een publiek-private samenwerking tussen Nederland en de Verenigde Staten, gevestigd op het Consulaat-Generaal in San Francisco.

Via mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool in Delft praktijkervaringen opgedaan omtrent ondernemen, maar om in een huis met 59 andere ondernemers/start-up werknemers te mogen wonen, is een meer inspirerende omgeving en kans die ik niet zou willen missen. Elke maand zal ik een kort stuk over mijn ontwikkelingen schrijven en met voorbeelden komen die typisch zijn voor het ondernemersklimaat in San Francisco en Silicon Valley.

Klik hier om het volledige verslag te lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *